Telecom Center Amsterdam levert goedkope GSM telefoons voor o.a. advocaten, journalisten en hulpverleners

Telecom Center Amsterdam levert goedkope GSM / mobiele telefoons van Nokia zonder encryptie want dat kan hier niet op. Speciaal voor advocaten, journalisten, bedrijven en mensen die van hun privacy houden. Als u nog veiliger wilt zijn kunnen wij de microfoon, speaker en als er een camera opzit voor een kleine meerprijs onklaar maken. U kunt dan alleen nog via sms communiceren. Stemherkenning is dan niet meer mogelijk en als u niet met andere telefoons en onder een surveillance camera gaat staan is het onmogelijk om vast te stellen wie u bent. Er zit geen GPS in maar u bent wel met deze telefoon te volgen omdat u contact heeft met het netwerk. Daarom is het slim om de telefoon na de communicatie uit te zetten en als u weer wilt communiceren de Nokia telefoon op een veilige plek aan te zetten. Neemt u er een semafoon bij dan bent u altijd bereikbaar voor de volgende communicatie sesie want na een oproep op de semafoon zet u de Nokia mobiele telefoon op een veilige plek weer even aan.

Maar denk ook aan de verslaafdenzorg die graag wil dat hun patiƫnten / verslaafden bereikbaar blijven en hun verstrekte goedkope telefoon niet gelijk wordt ingeruild voor drugs. Natuurlijk leveren wij ook goedkope SmartPhones van Samsung en Alcatel. Wij zoeken de goedkoopste van dat moment en die kunnen wij leveren. In de webshop van Telecom Center Amsterdam kunt u zien wat ze kosten en of wij iets op voorraad hebben of niet.

Wilt u meer weten of adviezen hebben bel dan met ons op 06-29 608 608 of bestel direct in onze webshop!

Het zijn goedkope mobiele telefoons die u voor eenmalig gebruik zou kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan advocaten en journalisten die met iemand contact krijgen en niet willen dat de hele wereld weet dat dit contact / deze klokkenluider er is. Dat is meestal een tijdelijk contact. Daar zijn deze goedkope mobiele telefoons met een geactiveerde Lebara Mobile prepaid simkaart bij uitstek geschikt voor. Daarna kunnen wij of u zelf ze milieu vriendelijk vernietigen. 

Waarom communiceren zonder te spreken? Dat voorkomt dat geavanceerde spraakherkenning ingezet wordt om u te traceren. Lees het volgende stukje wat er op het gebied van spraakherkenning al kan.

Spraakherkenning door hackers en overheden

Wist u dat bijvoorbeeld veel banken spraakherkenning gebruiken om u te identificeren als klant van die bank. Dat de sociale dienst van Zuid Afrika 7 miljoen klanten heeft die zich alleen maar via spraak kunnen identificeren. Dan zult u begrijpen dat hackers dit soort software ook kunnen gebruiken om u op te sporen als u gaat praten over een telefoon. Daarom adviseren wij al heel lang om niet meer over een telefoon te praten als u buiten beeld wilt blijven. Of u neemt een mobiele telefoon met encryptie. Zie de pagina encryptie voor meer uitleg.